Hacettepe Sıhhiye
Hakkımızda

Üniversitemizin kuruluşundan beri hizmet vermekte olan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Üniversitemizin tüm birimlerinin ulaşım, taşıma ve makam hizmetlerinin yanısıra Beytepe personelinin (İdari, Akademik) semt servisi hizmetlerinin de yerine getirilmesini sağlar.

Yıllık akaryakıt giderlerinin temini, kiralanacak hizmet araçlarının temini ve personel taşıma ihalesi için teknik şartname hazırlanarak İhale Komisyonu'na sunulması ve her ayın ilk haftasında ilgili hakedişlerin hazırlanmasının yanısıra araçların trafik ve tescil belgelerinin yenilenmesi, fenni muayene, egzoz emisyon muayenesi, meydana gelen trafik kazası sonrasında sigorta şirketleri nezdindeki işlemlerin yapılması Müdürlüğümüzün görevlerindendir.

Hizmetlerin aksamadan yürütülebilmesi için Müdürlüğümüze bağlı olarak Sıhhiye ve Beytepe Kampüsü'nde 2 Başşoförlük koordineli olarak çalışmaktadır. Müdürlüğümüzde 29 personel bulunmaktadır.

Müdürlüğümüz emrinde çeşitli marka-modelde 33 resmi ve 30 kiralık olmak üzere toplam 63 araç bulunmaktadır.